Websites & Webshops

Technisch geavanceerde websites, schaalbare webshops of maatwerk extensies. Alles in-house ontwikkeld.

De kracht van onze Websites & Webshops

Bij ons draait alles om het realiseren van geavanceerde websites en webshops die niet alleen voldoen aan, maar ook jouw verwachtingen overtreffen. Of je nu je eerste digitale stappen zet of je digitale aanwezigheid als gevestigd bedrijf wilt versterken, wij hebben de expertise om je te ondersteunen op elke fase van de reis. 

Onze focus ligt op het creëren van toekomstbestendige oplossingen, waarbij we websites en webshops schaalbaar maken zodat ze moeiteloos met je bedrijf mee kunnen groeien. Wij specialiseren ons in het in-house bouwen van koppelingen en extensies, en ons team van designers staan klaar om gedetailleerde wireframes en UX-designs te leveren. Mede hierdoor kunnen we functionele en esthetisch hoogwaardige oplossingen bieden.

Een investering in je website en je bedrijf!

vweb websites en webshops

Wat bieden we aan

Ons aanbod bestaat uit een uitgebreid scala aan diensten, van website- en webshopontwikkeling tot maatwerk extensies en API-koppelingen. Onze ervaring met datamigraties zorgt voor naadloze overgang naar nieuwe systemen, terwijl onze focus op UX-design de gebruikservaring op alle apparaten verbetert.

V-Web Websites & Webshops - Websites

Websites

Hoogwaardige websites in verschillende systemen, zoals Joomla, WordPress en Symfony. Van design naar realisatie, wij hebben alle expertise in huis om je vanaf begin tot eind volledig te ondersteunen en ontzorgen.

V-Web Websites & Webshops - Webshops

Webshops

Schaalbare webshops gefocust op groei, gemaakt met hoogwaardige systemen als Prestashop of WooCommerce.

V-Web Websites & Webshops - Extensies

Extensies

Professioneel ontwikkelde extensies die de functionaliteit van je website of webshop uitbreiden en aanpassen aan specifieke behoeften.

V-Web Websites & Webshops - API Koppelingen

API Koppelingen

Naadloze integratie met externe systemen door middel van op maat gemaakte API-koppelingen zorgt voor een vlotte en efficiënte gegevensuitwisseling.

V-Web Websites & Webshops - Datamigraties

Datamigraties

Heeft u al een bestaande website en wilt u deze data behouden? Wij zullen dit meenemen in het proces en uw data overzetten naar het nieuwe systeem.

V-Web Websites & Webshops - UX Design

UX Design

Een doordacht UX-design dat niet alleen zorgt voor een vloeiende ervaring op desktop, maar ook geoptimaliseerd is voor moeiteloos gebruik op mobiele apparaten. Met aandacht voor intuïtieve navigatie en visueel aantrekkelijke interfaces.

Hoe gaan we te werk

Van idee tot realiteit. We starten met een grondig gesprek, creëren een aantrekkelijk ontwerp, en brengen jouw visie tot leven. Ontdek onze aanpak:

01

Kennismaking

Onze reis begint met een grondig kennismakingsgesprek. We willen jouw behoeften en doelstellingen begrijpen om een website of webshop te creëren die perfect aansluit bij jouw visie.

02

Plan + Wireframes

We stellen een gedetailleerd plan op en creëren wireframes. Deze blauwdrukken vormen de basis voor de ontwikkeling van een gestructureerde en functionele website.

03

Design

Ons getalenteerde design team gaat aan de slag om een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp te creëren. Hierbij streven we ernaar om de identiteit van jouw merk te weerspiegelen en de gebruikerservaring te optimaliseren.

04

Technische realisatie

Onze ervaren ontwikkelaars vertalen het ontwerp naar een functionele website met geavanceerde technologieën en een solide back-end. Of je nu kiest voor Joomla, WordPress, Prestashop of Symfony, wij hebben de know-how om jouw visie te realiseren.

05

Communicatie

Tijdens het gehele proces staan wij nauw met je in contact. We plannen samen met jou feedbackmomenten in met een toegewijd team dat jouw visie omarmt. Samen zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering en garanderen we dat het resultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

06

Livegang

Wij zorgen voor een moeiteloze overgang. Ons team staat paraat om eventuele last-minute aanpassingen te implementeren en we houden na de livegang nauwlettend in de gaten of alles soepel verloopt.

Kijk verder

Wat daarna? - De volgende stap

Online marketing

Ontketen het potentieel van jouw online aanwezigheid met onze doelgerichte SEA-strategieën. Van krachtige advertentiecampagnes tot strategisch geplaatste content, wij tillen jouw zichtbaarheid naar nieuwe hoogten. Bereik direct jouw doelgroep en vergroot je merkbekendheid met onze resultaatgerichte aanpak.

Ontdek meer

Optimalisatie

Met onze SEO-strategie zorgen we ervoor dat jouw website optimaal wordt gevonden door de juiste doelgroep. We blijven de technische en inhoudelijke aspecten voortdurend verbeteren, implementeren effectieve funnels en stimuleren jouw conversiepercentages. Zo vergroten we je online zichtbaarheid.

Meer informatie

Onderhoud

Wij bieden deskundig websiteonderhoud, zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf terwijl wij de technische aspecten van je website beheren. Ons team van ervaren ontwikkelaars staat paraat om jouw website te beveiligen en constant up-to-date te houden.

Bekijk onze onderhoudspakketten

Langdurige ondersteuning voor jouw website

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering van jouw website of webshop. We begrijpen dat behoeften kunnen veranderen en technologieën evolueren. Daarom zijn we er om jouw online aanwezigheid up-to-date te houden en aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe functies, aanpassingen aan het ontwerp of het inspelen op veranderende markttrends, wij zijn jouw toegewijde partner voor de lange termijn.

Samen bouwen we aan een succesvolle online aanwezigheid die meegroeit met jouw onderneming.

Kijk verder

Reviews van onze klantenWat klanten zeggen over onze projecten

V-Web heeft een waardering van 4.9 uit 5 sterren, gebaseerd op de beoordelingen van onze klanten op Google.

Klaar om te starten met de transformatie van jouw online aanwezigheid?

Samen creëren we een toekomstbestendige en op maat gemaakte website of webshop die perfect aansluit bij de groei van jouw bedrijf.

V-Web - Marcel Venema

Marcel Venema

Online Digital Strategist | Directeur


We werken trots samen met


FAQ

We gebruiken verschillende geavanceerde systemen zoals Joomla, WordPress, Symfony en Prestashop. De keuze hangt af van jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Onze experts adviseren graag welk systeem het beste past bij jouw project.

UX-design staat voor gebruikerservaring en omvat een ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook zorgt voor gebruiksvriendelijkheid op zowel desktop als mobiele apparaten.

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit, functies en specifieke behoeften van jouw project. Omdat elke website uniek is, adviseren we je graag op basis van jouw doelstellingen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte die aansluit bij jouw wensen en budget. We staan klaar om jouw ideeën te bespreken en een passende oplossing te bieden.