Onderhoud & beveiliging

Onbezorgd online met ons toegewijde onderhoud voor jouw website, dat garant staat voor de veiligheid en het welzijn van jouw website.

Onderhoud & beveiliging van jouw website of webshop

Bij V-Web bieden wij professioneel website onderhoud aan, zodat jij je op jouw bedrijf kunt concentreren terwijl wij de technische aspecten van jouw website beheren. Ons team van ervaren ontwikkelaars staat klaar om jouw website te optimaliseren, beveiligen en up-to-date te houden.

Met onze onderhoudspakketten en directe toegang tot specialisten, geniet je van zorgeloos en betrouwbaar websitebeheer. Heb je advies nodig?

Advies nodig?

vweb onderhoud

Onze website onderhoudsdiensten Onderhoud uitbesteden voor jouw WordPress of Joomla website

Wij begrijpen dat elk type website unieke behoeften heeft. Daarom bieden we onderhoudsdiensten aan die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten. Of je website nu gebouwd is in WordPress of Joomla, ons team beschikt over de expertise om jouw website soepel te laten draaien.

V-Web Onderhoud - Updates

Updates

Wij houden je website altijd up-to-date met regelmatige CMS en extensie updates.

V-Web Onderhoud - Optimalisatie

Back-ups

We waarborgen het behoud van je gegevens met regelmatige back-ups voor snel herstel bij noodgevallen.

V-Web Onderhoud - Monitoring

Monitoring

Onze systemen monitoren doorlopend activiteiten op uw website, en er wordt waar nodig door een specialist ingegrepen.

V-Web Onderhoud - Beveiliging

Beveiliging

Beschermd en weerbaar tegen aanvallen en malware middels een uitgebreide firewall.

V-Web Onderhoud - Website gehackt?

Website gehackt

Hack of malware op je website? We grijpen direct in met een snelle en effectieve oplossing.

V-Web Onderhoud - Snelle support

Snelle support

Bij vragen of problemen bieden we je snel ondersteuning. We zijn direct bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 via telefoon of chat.

Waarom onderhoud bij V-Web

vweb onderhoud illustration

Aandacht voor het onderhoud van je website of webshop is een investering en betaalt zich gemakkelijk terug. Dit zijn de belangrijkste voordelen van onze onderhoudsprogramma's:

  • Vermindert de kans op hacks en malware met 95%.
  • Een veilige website draagt bij aan betere zoekmachine prestaties.
  • Proactieve probleem preventie voor stabiele prestaties.
  • De gevoelige gegevens van jou en je klanten veilig houden.
  • Zekerheid van een expert support team.
Kijk verder

Onderhoudspakketten

Onze website onderhoudspakketten zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen:

Alle kenmerken vergelijken?

Kies jouw CMS:

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze omvat een gestructureerde aanpak om jouw website te onderhouden en te verbeteren:

01

Kennismaking

We leren jouw bedrijf en website beter kennen en bespreken jouw doelen en behoeften met betrekking tot website onderhoud.

02

Diepgaande Scan

We voeren een grondige scan uit van jouw website om eventuele problemen, beveiligingsrisico's of verouderde elementen te identificeren.

03

Advies

Op basis van de scanresultaten en jouw doelen adviseren we welk onderhoudspakket het beste bij jouw website past.

04

Installatie van tools

Na jouw keuze installeren we de benodigde tools en extensies voor efficiënt onderhoud, inclusief beveiligingsoplossingen en back-ups.

05

Onderhoud

We zorgen ervoor dat jouw website regelmatig wordt bijgewerkt en geoptimaliseerd. We monitoren continu en voeren doorlopend beveiligingscontroles uit.

Advies nodig voor een goed beveiligde en onderhouden website?

We bespreken graag alle mogelijkheden met je!

V-Web

Bel ons direct

We staan voor je klaar!

FAQ

Nee, we bieden geen onderhoudsservice aan voor gehackte websites. Voordat je bij ons in onderhoud komt, moet de website eerst worden hersteld en beveiligd. We bieden echter wel een aparte dehack-service aan om gehackte websites te herstellen en te beveiligen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service. Zodra jouw website weer veilig is, kun je bij ons terecht voor regelmatig onderhoud en beveiliging.

Hoewel het technisch mogelijk is om zelf het onderhoud van je website te doen, raden we aan dit aan professionals over te laten. Waarom? Wij hebben een diepgaande kennis van websites en weten precies waar we op moeten letten. Als er dus problemen ontstaan na updates, hebben wij de ervaring om deze snel en effectief op te lossen.

Ook zorgen we ervoor dat de updates correct worden geïmplementeerd, eventuele beveiligingsrisico's worden geïdentificeerd en aangepakt, en dat je website soepel blijft draaien. Daarnaast voeren wij het onderhoud systematisch uit, wat betekent dat geen enkel aspect wordt overgeslagen. Mensen vergeten vaak updates uit te voeren, en het verwaarlozen van deze essentiële taken kan leiden tot beveiligingsproblemen en verminderde prestaties. Kortom, door het onderhoud aan professionals over te laten, waarborg je de veiligheid en optimale werking van je website, ongeacht het gebruikte platform..

Regelmatig onderhoud verzekert je van een veilige en goed presterende website. Door updates bij te houden, beveiligingscontroles uit te voeren en back-ups te maken, minimaliseer je risico's zoals beveiligingslekken die ontstaan uit een extensie of templates dat niet meer up-to-date is. Zo zorg je ervoor dat je site veilig blijft draaien.

Website onderhoud omvat een reeks activiteiten, waaronder regelmatige uitvoeren van de core, template en extensie updates. Ook wordt je website regelmatig gebackupt en worden er beveiligingscontroles uitgevoerd met als doel je website veilig, snel en functioneel te houden.