Wordpress Website & Webshop Realisatie

Bij V-Web houden wij ons grotendeels bezig met de ontwikkeling van maatwerk WordPress websites en webshops. Hieronder vallen ook migratie trajecten vanuit andere website CMS’en zoals Magento en Joomla. Geen bedrijf is hetzelfde en dit geldt ook voor een website die uw bedrijf online representeert.

Maatwerk wordt vaak gezien als dure oplossing in een wereld waar de standaard thema’s in overvloede beschikbaar zijn. Het zorgt echter voor het onderscheidend vermogen waarmee u uw website of webshops niet alleen beter laat aansluiten op eigen bedrijfsprocessen maar ook op de behoefte van uw klant.

Image
Image

Wordpress Onderhoud & Beveiliging

Periodiek onderhoud van uw WordPress website in combinatie met specifieke beveiligingsmaatregelen maken uw website of webshop weerbaar tegen malware of hacks. En dat is hard nodig voor een systeem dat bestaat uit verschillende componenten (CMS, thema, plugins etc) waarvoor continue updates worden uitgebracht. Onze onderhoudsprogramma’s zijn ontworpen voor elke WordPress webshop een gebalanceerd aanbod aan onderhoud en beveiliging aan te kunnen bieden. Zo bent u er zeker van dat uw WordPress website veilig is en blijft.

Al vanaf €17,95 per maand!

Wordpress Optimalisatie

Een website kan en moet altijd beter kunnen presteren. Niet alleen veranderd uw concurrentie van strategie, ook zoekmachines voeren periodiek de nodige veranderingen door waar uw website aan dient te voldoen. Onze optimalisatie diensten bestaan uit het monitoren, analyseren en rapporteren van de prestaties van uw WordPress website. Op basis hiervan kunnen actiepunten worden opgesteld om uw website verder te verbeteren op zowel technisch als inhoudelijk vlak.

WordPress optimalisatie al vanaf €99!

Image
Image

Wordpress Plugins & Maatwerk

Door de enorme community achter WordPress worden er nog steeds dagelijks nieuwe functionaliteiten voor WordPress ontwikkeld. Zo zijn er verschillende gratis maar ook betaalde thema’s en plug-ins die in slechts enkele stappen geïnstalleerd kunnen worden op uw website.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u speciale wensen hebt en dat deze functionaliteit nog niet bestaat. Een maatwerk plugin biedt hierin uitkomst. Onze WordPress experts zijn gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van maatwerk functionaliteiten voor WordPress.

Ruim 200 projecten

Wat onze klanten vinden