WordPress Specialisten

Bij V-Web creëren we jouw unieke WordPress website of webshop, met een focus op innovatieve ontwikkeling, veiligheid en continue optimalisatie.

Expertise in Maatwerk WordPress Websites en Webshops

Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van middelgrote tot grote WordPress websites en webshops op maat met daarnaast alle fundamenten die nodig zijn voor een succesvolle en veilige applicatie.

Onze uitgebreide WordPress onderhoudsprogramma's voorzien in wekelijkse updates en een strakke beveiliging en zorgen we met onze optimalisatie strategieën voor een snelle en vindbare website en webshop.

vweb joomla showcase onderhoud

Onze WordPress services

V-Web WordPress - ontwikkeling

WordPressWebsite & Webshop Ontwikkeling

Bij V-Web houden wij ons grotendeels bezig met de ontwikkeling van maatwerk WordPress websites en webshops. Hieronder vallen ook migratie trajecten vanuit andere website CMS’en zoals Magento en Joomla. Geen bedrijf is hetzelfde en dit geldt ook voor een website die jouw bedrijf online representeert.

Maatwerk wordt vaak gezien als dure oplossing in een wereld waar de standaard thema’s in overvloede beschikbaar zijn. Het zorgt echter voor het onderscheidend vermogen waarmee je jouw website of webshops niet alleen beter laat aansluiten op eigen bedrijfsprocessen maar ook op de behoefte van uw klant.

V-Web WordPress onderhoud

WordPressOnderhoud & Beveiliging

Periodiek onderhoud van je WordPress website in combinatie met specifieke beveiligingsmaatregelen maken jouw website of webshop weerbaar tegen malware of hacks. En dat is hard nodig voor een systeem dat bestaat uit verschillende componenten (CMS, thema, plugins etc) waarvoor continue updates worden uitgebracht. Onze onderhoudsprogramma’s zijn ontworpen voor elke WordPress webshop een gebalanceerd aanbod aan onderhoud en beveiliging aan te kunnen bieden. Zo ben je er zeker van dat jouw WordPress website veilig is en blijft.

V-Web WordPress - optimalisatie

WordPressOptimalisatie

Een website kan en moet altijd beter kunnen presteren. Niet alleen veranderd uw concurrentie van strategie, ook zoekmachines voeren periodiek de nodige veranderingen door waar jouw website aan dient te voldoen. Onze optimalisatie diensten bestaan uit het monitoren, analyseren en rapporteren van de prestaties van je WordPress website. Op basis hiervan kunnen actiepunten worden opgesteld om uw website verder te verbeteren op zowel technisch als inhoudelijk vlak.

V-Web WordPress -  plugins maatwerk

WordPressPlugins & Maatwerk

Door de enorme community achter WordPress worden er nog steeds dagelijks nieuwe functionaliteiten voor WordPress ontwikkeld. Zo zijn er verschillende gratis maar ook betaalde thema’s en plug-ins die in slechts enkele stappen geïnstalleerd kunnen worden op jouw website.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je speciale wensen hebt en dat deze functionaliteit nog niet bestaat. Een maatwerk plugin biedt hierin uitkomst. Onze WordPress experts zijn gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van maatwerk functionaliteiten voor WordPress.

Klaar om te starten met de transformatie van jouw online aanwezigheid?

Samen creëren we een toekomstbestendige en op maat gemaakte WordPress website of webshop die perfect aansluit bij de groei van jouw bedrijf.

V-Web

Bel ons direct

We staan voor je klaar!