Website gehackt?

Binnen 24 uur herstel van gehackte WordPress- of Joomla-websites, inclusief analyse, plan van aanpak en offerte.

Gehackte WordPress of Joomla website?

Relax! Dat hebben we meestal binnen 24 uur weer netjes voor elkaar. We brengen de problemen met je website in kaart en voorzien je daarna direct van een plan van aanpak en een offerte. Combineer dit met onze onderhoudsprogramma's en je website blijft gegarandeerd veilig en up-to-date!

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar meer details? Aarzel niet en neem nu contact op voor alle informatie die je nodig hebt!

Neem direct actie voor een veiligere site. Laat je website nu dehacken. *

Al vanaf€ 190,-

Chat met ons
Start een gesprek

We scannen je site voor malware, bepalen de hackomvang, en na jouw akkoord starten we de dehack-procedure.

Waaraan herken ik of mijn website gehackt is?

website gehackt?

Een hack kan zich op vele manieren uiten wanneer de website geïnfecteerd is met malware. Veel voorkomende voorbeelden hiervan zijn:

  • De website kan deels, of algeheel niet meer benaderd worden.
  • De website heeft een redirect naar malafide websites (bijvoorbeeld gokwebsites).
  • Bij de zoekresultaten voor je website komen allerlei resultaten met onleesbare of japanse tekens tevoorschijn.

Bij het laatstgenoemde spreken we van een SEO hack. Dit betekent dat de malware in je website malafide pagina’s verspreid via Google. Het oplossen van een SEO hack gaat volledig via Google, en kan pas in gang gezet worden nadat de malware verwijderd is uit de website. Anders blijft de malware doorgaan met nieuwe malafide pagina’s verspreiden.

Japanse SEO hack: Hoe op te lossen

Weet je niet zeker of je website gehackt is?

Wij kunnen dat voor je uitzoeken!

V-Web

Bel ons direct

We staan voor je klaar!

Wat bieden wij?

V-Web Site gehackt- Binnen 24 uur opgelost

Binnen 24 uur opgelost

Zodra we alle gegevens van je website of webshop hebben ontvangen gaan we direct aan de slag! Doorgaans ben je binnen 24 uur weer veilig online.

V-Web Site gehackt - Deepscan

Deepscan

Blijkt uit onze analyse dat het de-hacken van je website niet mogelijk is of geen zin heeft dan berekenen wij slechts de kosten van de scan. (Prijs noemen?)

V-Web Site gehackt - Korting op onderhoud

Korting op onderhoud

Direct de veiligheid van je website of shop aanscherpen? Dat doe je met onze onderhoudsprogramma's tegen gereduceerd tarief! Bekijk onze onderhoudspakketten

V-Web Site gehackt - Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Je hebt persoonlijk contact met onze specialisten waar je ook terecht kan met al je (ontwikkel) vraagstukken.

Reviews van onze klantenTopbeoordelingen voor onze website dehack expertise

V-Web heeft een waardering van 4.9 uit 5 sterren, gebaseerd op de beoordelingen van onze klanten op Google.

Hoe gaan we te werk

Ons doel is om je website snel en efficiënt te dehacken en te herstellen naar zijn veilige staat. Onze werkwijze is zorgvuldig en gestructureerd en bestaat uit de volgende stappen:

01

Gegevens aanleveren

Om snel te beginnen met het herstellen van je gehackte website, hebben we toegang nodig tot je hostinggegevens en een beheerderslogin van de site. Deze informatie stelt ons in staat om een effectieve scan uit te voeren. We verzekeren je dat we jouw gevoelige data met uiterste zorg behandelen, volgens AVG- en ISO-normen.

Zodra we je gegevens hebben ontvangen, kunnen we starten met de volgende stap: het scannen van je website.

02

Scan

We gebruiken onze tools om de bestanden en de database te scannen. We scannen om vast te stellen dat er malware aanwezig is in de website. Zodra we malware detecteren, proberen we de omvang van de hack inzichtelijk te krijgen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Zodra we een akkoord bereikt hebben over de uitvoering van de dehack, gaan we over naar de dehack zelf.

03

Dehack

We maken een backup van de website, en zetten deze op een lokale omgeving om de malware te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de functionaliteit van de website die nog werkend is zo min mogelijk aangetast wordt. We schonen de website binnen 24 uur op zodat er geen malware meer aanwezig is.

Zodra de website op de lokale omgeving vrij is van malware, zetten we de opgeschoonde versie terug op de live omgeving. Tijdens het terugzetten van de website zal de website een korte tijd niet bereikbaar zijn. Daarna staat de opgeschoonde versie van de website weer terug waar hij moet zijn! Bij deze stap stellen we ook adviezen op om de verdere beveiliging van de website te waarborgen.

Waarom wordt je website gehackt?

Zodra we de website teruggeplaatst hebben, gaan we over naar het monitoren van de website.

04

Monitoring

Wanneer we de website opgeschoond hebben opgeleverd, houden we de website voor een periode van 2 weken in monitoring. Zo garanderen we dat we ons werk goed hebben uitgevoerd. We houden onze scanning tools actief op de website en worden zo op de hoogte gehouden over de veiligheid van de website. Mocht de malware terugkeren, zullen wij hier opnieuw naar kijken.

Let op: Als de beveiligingslekken niet worden opgelost, blijft de kans zeer aanwezig dat de website op dezelfde manier geïnfecteerd wordt door malware. Wanneer de adviezen die wij hebben gegeven omtrent directe beveiligingslekken niet opgevolgd zijn, zijn wij niet verantwoordelijk voor de herinfectie van de website.

05

Opgeschoonde website

De website is zorgvuldig opgeschoond van ongewenste elementen en hersteld naar zijn oorspronkelijke, veilige staat.

Als er sprake is geweest van een SEO-hack, kan de recrawl bij Google aangevraagd worden. Je kunt dit zelf uitvoeren door de instructies te volgen op de Google-pagina, die je stap voor stap uitlegt hoe je een recrawl-aanvraag kunt indienen.

Google's handleiding voor het opnieuw crawlen van websites (EN)

Als je hierbij ondersteuning wenst te krijgen, staan wij voor je klaar.

FAQ

Over het hele internet bekijken miljoenen, dan wel niet miljarden bots die automatisch het hele web onderzoeken op websites met beveiligingslekken. Deze injecteren vervolgens automatisch scripts en malware op de website. We zien dat achterstallig onderhoud op de website de primaire reden is voor deze beveiligingslekken. Zo zien we vaak dat er erg verouderde plugins of extensies ervoor zorgen dat de malware de website binnen kan dringen.

Helaas is het nooit met zekerheid te achterhalen hoe de hack is binnengekomen, aangezien malware het punt van binnenkomst vaak maskeert, of de aanwijzingen daarnaar volledig verwijderd.

Hoe graag we het ook zouden willen, 100% garantie kunnen we niet geven. Vaak zijn het externe factoren (buiten de website en de database) waardoor het voor ons onmogelijk wordt om de hack op te lossen. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de server waar de website op draait zelf gehackt is. Dat ligt buiten onze werkzaamheden, en dat soort problemen zal met de hostingprovider opgelost moeten worden. Vaak, maar niet altijd, kunnen we dit soort problemen ofwel tijdens het scanproces, of vrij snel daarna constateren en terugkoppelen.

In sommige gevallen kan een backup terugzetten het probleem verhelpen. Helaas zien we vaak dat de malware in een vroeger stadium de website al geïnfecteerd heeft, waardoor de backup terugplaatsen slechts een tijdelijke oplossing is. Daarnaast blijven in een oudere backup bestaande beveiligingslekken ook in stand staan, waardoor de website onveilig blijft.

Ben je van plan om contact met ons op te nemen? Dan adviseren wij je om de backup nog niet terug te plaatsen voordat je contact met ons opneemt. Des te meer symptomen wij kunnen zien, des te beter we onze scanning tools kunnen instellen.

Het goed onderhouden van je website is advies nummer 1 om de website zo veilig mogelijk te houden. Plugins of extensies die niet meer ondersteund worden zijn een beveiligingsrisico op de website. Door regulier onderhoud te doen op de website zorg je ervoor dat de website zo veilig mogelijk blijft.

Wil je onbezorgd en veilig online zijn met je website of webshop en optimale prestaties behalen? Wij bieden professioneel websiteonderhoud aan. Ontdek hoe we je hiermee kunnen ondersteunen.