Joomla expert

Wij bij V-Web zijn experts in Joomla! Van ontwikkeling tot optimalisatie, wij zorgen voor maatwerk, veiligheid en topprestaties voor jouw site.

Experts in Joomla Website Ontwikkeling, Beveiliging & Optimalisatie

Bij V-Web zijn we gepassioneerd over Joomla webontwikkeling. Van startende MKB’ers tot multinationals, wij bieden volledige Joomla oplossingen, inclusief maatwerk ontwikkeling, geavanceerd onderhoud en beveiliging, en doelgerichte optimalisatie.

Onze deskundigheid strekt zich uit van technische perfectie tot bedrijfskundig advies, waardoor we jouw Joomla website perfect afstemmen op jouw bedrijf en klanten. Daarnaast bieden wij geavanceerde Joomla extensie ontwikkeling voor unieke functionaliteiten, ondersteund door ons team van Joomla experts en SEO specialisten.

vweb joomla showcase onderhoud

Onze Joomla services

V-Web Joomla - ontwikkeling

JoomlaWebsite Ontwikkeling

Al sinds de start van Joomla houden wij ons bezig met de ontwikkeling van Joomla websites, van begin tot eind. En met succes, inmiddels kunnen we een groot aantal MKB’ers en multinationals tot onze klantenkring rekenen. Ons team bestaat uit specialisten die niet alleen de techniek tot in de puntjes verzorgen maar ook met parate bedrijfskundige kennis je kunnen adviseren in de ontwikkeling van jouw website. Zo zijn we in staat jouw website zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op jouw bedrijf en klanten.

V-Web Joomla - onderhoud

JoomlaOnderhoud & Beveiliging

Periodiek onderhoud van jouw Joomla website i.c.m. specifieke beveiligingsmaatregelen helpen jouw website te beschermen en de kans op problemen zoals malware of hacks tot een minimum te beperken. Voor Joomla worden geregeld nieuwe updates uitgebracht maar deze worden lang niet altijd (direct) geïnstalleerd. Ons complete onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat updates binnen 48 uur worden geïnstalleerd en beschermt jouw website d.m.v. 24/7 monitoring, een geavanceerde firewall en periodieke back-ups, omdat u nooit zonder kan.

V-Web WordPress - optimalisatie

JoomlaWebsite Optimalisatie

Jouw website hoort natuurlijk op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te staan. Het liefst helemaal bovenaan! Dat gebeurt echter niet zomaar en het vergt kennis, tijd en het maken van optimalisatieslagen om zo optimaal mogelijk in zoekmachines te presteren. Optimalisatie dient altijd plaats te vinden op zowel technisch als inhoudelijk vlak. Door onze Joomla expertise te combineren met onze SEO kennis zijn wij in staat vrijwel elke Joomla site beter te laten presteren door gericht te optimaliseren en resultaten hiervan te meten en te weerleggen. Zo werken we samen met jou toe naar steeds betere prestaties.

V-Web Joomla -  extensie ontwikkeling

JoomlaExtensie Ontwikkeling

Joomla biedt verschillende mogelijkheden voor specifieke maatwerkoplossingen. Zo is het CMS uit te breiden d.m.v. componenten, modules of plugins. Door de enorme community achter Joomla zijn er al vele uitbreidingen beschikbaar, de één beter dan de ander. Het kan echter voorkomen dat je een oplossing zoekt voor specifieke doeleinden of met bepaalde functionele eisen. Een extensie in de vorm van een module, component of plugin vormt dan de uitkomst. V-Web ontwikkelt jouw extensie geheel volgens het Joomla MVC ontwerppatroon en zorgt voor optimale integratie in je website.

Klaar om te starten met de transformatie van jouw online aanwezigheid?

Samen creëren we een toekomstbestendige en op maat gemaakte Joomla website die perfect aansluit bij de groei van jouw bedrijf.

V-Web

Bel ons direct

We staan voor je klaar!