Joomla Expert

Hulp nodig met uw website of webshop? Chat, bel of mail met een specialist!
Hulp nodig? Chat, bel of mail!

Joomla Website Realisatie

Al sinds de start van Joomla houden wij ons bezig met de ontwikkeling van Joomla websites, van begin tot eind. En met succes, inmiddels kunnen we een groot aantal MKB’ers en zelfs multinationals tot onze klantenkring rekenen. Ons team bestaat uit specialisten die niet alleen de techniek tot in de puntjes verzorgen maar ook met parate bedrijfskundige kennis u kunnen adviseren in de ontwikkeling van uw website. Zo zijn we in staat uw website zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op uw bedrijf en klanten.

Image
Image

Joomla Onderhoud & Beveiliging

Periodiek onderhoud van uw Joomla website i.c.m. specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en de kans op problemen zoals malware of hacks tot een minimum te beperken. Voor Joomla worden geregeld nieuwe updates uitgebracht maar deze worden lang niet altijd (direct) geïnstalleerd. Ons complete onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat updates binnen 48 uur worden geïnstalleerd en beschermt uw website d.m.v. 24/7 monitoring, een geavanceerde firewall en periodieke back-ups, omdat u nooit zonder kan.

Joomla Optimalisatie

Uw website hoort natuurlijk op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te staan. Het liefst helemaal bovenaan! Dat gebeurt echter niet zomaar en het vergt kennis, tijd en het maken van optimalisatieslagen om zo optimaal mogelijk in zoekmachines te presteren. Optimalisatie dient altijd plaats te vinden op zowel technisch als inhoudelijk vlak. Door onze Joomla expertise te combineren met onze SEO kennis zijn wij in staat vrijwel elke Joomla site beter te laten presteren door gericht te optimaliseren en resultaten hiervan te meten en te weerleggen. Zo werken we samen met u toe naar steeds betere prestaties.

Image
Image

Joomla Extensie Ontwikkeling

Joomla biedt verschillende mogelijkheden voor specifieke maatwerkoplossingen. Zo is het CMS uit te breiden d.m.v. componenten, modules of plugins. Door de enorme community achter Joomla zijn er al vele uitbreidingen beschikbaar, de één beter dan de ander. Het kan echter voorkomen dat u een oplossing zoekt voor specifieke doeleinden of met bepaalde functionele eisen. Een extensie in de vorm van een module, component of plugin vormt dan de uitkomst. V-Web ontwikkelt uw extensie geheel volgens het Joomla MVC ontwerppatroon en zorgt voor optimale integratie in uw website.