PharmaNexus

Hét online platform voor zorgverleners waarmee patiënten en Healthcare Professionals echt bereikt worden. Van complete website oplossingen tot integraties met OTC-webshops, patiënten portalen en medicatie overzichten.

Innovatie in Patiëntencommunicatie

PharmaNexus is een gebruiksvriendelijk platform waarmee zorgprofessionals zoals apotheken, huisartsen en farmaceuten de communicatie en informatievoorziening richting patiënten optimaal kunnen inrichten. Het resultaat is een betere samenwerking tussen zorgverleners onderling en beter geïnformeerde patiënten.

PharmaNexus is daarnaast modulair uit te breiden met verschillende marketing tools en OTC-webshop koppelingen om elke doelgroep effectief te bereiken.

vweb pharmanexus

Innovatie in Patiëntencommunicatie

PharmaNexus is een gebruiksvriendelijk platform waarmee zorgprofessionals zoals apotheken, huisartsen en farmaceuten de communicatie en informatievoorziening richting patiënten optimaal kunnen inrichten. Het resultaat is een betere samenwerking tussen zorgverleners onderling en beter geïnformeerde patiënten. PharmaNexus is daarnaast modulair uit te breiden met verschillende marketing tools en OTC-webshop koppelingen om elke doelgroep effectief te bereiken.

Een investering in je website en je bedrijf!

vweb websites en webshops

Mee blijven groeien met de praktijk Modulariteit als sleutel tot duurzaamheid en groei

PharmaNexus heeft als doel het aanbieden van gebruiksvriendelijke online diensten waarmee patiënten optimaal geïnfomeerd kunnen worden en zorgverleners hun dienst- en productaanbod efficiënter kunnen aanbieden. Dat zorgt voor grotere patiënttevredenheid en online zorg waarmee Healthcare Professionals hun effectiviteit kunnen verbeteren.

Een overzicht van wat PharmaNexus kan betekenen:

01

State-of-the-art websites

Moderne, geavanceerde websites die gebruiksvriendelijk zijn en afgestemd op de behoeften van zorgverleners en patiënten.

02

Patiënt informatie centrum

Gecentraliseerd platform voor de verstrekking van nauwkeurige en toegankelijke patiëntinformatie, diensten en behandelingen.

03

Optimale online vindbaarheid

Technieken en strategieën om je online zichtbaarheid te optimaliseren en je doelgroep écht te bereiken.

04

Online OTC verkoopkanaal

Een digitaal kanaal voor de verkoop van OTC producten als aanvulling op je dienstenaanbod.

05

Marketing integraties

Tools en functies die naadloos integreren met marketingplatforms om effectieve promotie en bereik van zorgdiensten te ondersteunen.

06

Optimalisatie & Rapportage

Continue verbetering van en gedetailleerde rapportages om de prestaties en impact van je online diensten te monitoren en te verbeteren.

De voordelen van PharmaNexus

Voor elke apotheek, praktijk en farmaceut een passende oplossing die door modulaire uitbreiding meegroeit met de behoefte van je bedrijf.

PharmaNexus biedt innovatieve, aanpasbare oplossingen voor zorgprofessionals, gericht op gebruiksgemak en toekomstige groei:

  • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke websites.
  • Optimale patiëntencommunicatie en efficiëntie in de praktijk.
  • Samenwerken met andere zorgverleners door middel van verschillende koppelingen.
  • Mogelijkheid tot uitbreiden met OTC-Webshop, PIM en BIG checks.
  • Uitgebreide marketingtools en diensten om je doelgroep te bereiken.
  • Altijd up-to-date met onze uitgebreide service SLA's.
Kijk verder

Klaar voor een doorbraak in patiëntencommunicatie met PharmaNexus?

Marcel bespreekt graag alle mogelijkheden met je!

V-Web - Marcel Venema

Marcel Venema

Online Digital Strategist | Directeur