Website Ontwikkeling

Wij richten ons op de ontwikkeling van websites en webshops op basis van Wordpress en Joomla met verschillende krachtige frameworks als fundament. Zowel Wordpress als Joomla gelden als technisch sterke platforms. Naast de ontwikkeling van maatwerk websites en webshops zijn wij in staat specifieke functionaliteit in de vorm van extensies of koppelingen in-house te ontwikkelen.

Naast de ontwikkeling van nieuwe websites en webshops beschikken wij over verschillende uitgebreide onderhoudsprogramma's waarmee wij de veiligheid en duurzaamheid van de applicatie kunnen waarborgen. En heeft u een vraag dan zijn wij gewoon via de chat of per telefoon bereikbaar.

Bespreek de mogelijkheden!

 
Chat met onze experts
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Start een chat
 
Bel met ons!
Wij bespreken graag uw wensen
Bel: 071 - 203 240 8
 
Stuur een bericht
Wij komen vandaag nog terug op uw mail
Contact
Image

Starten met een strategie

We beginnen niet zomaar met het ontwikkelen van een website. U heeft uw idee├źn en visie, wij onze expertise en ervaring. We starten dus graag met een goede kop koffie om deze twee onderdelen met elkaar te verbinden en op basis hiervan een concreet uitgangspunt te ontwikkelen. Wat wilt u bereiken met uw website en welke doelgroep wilt u aanspreken? Zo komen we tot een doordachte strategie waarmee aan het ontwerp kunnen starten.

Van idee naar realisatie

Tijd om te starten met de ontwikkeling van uw website in Wordpress of Joomla. Beide zeer krachtige en capabele open-source "Content Management Systemen" die alle mogelijkheden bieden die u mag en kan verwachten. Daarnaast zijn deze systemen makkelijk te koppelen met externe diensten en eenvoudig te beheren. U heeft na oplevering en een training van onze specialist zelf de controle over de inhoud van uw website. Heeft u hulp nodig dan zijn wij altijd snel te bereiken!

Image