Webshop Ontwikkeling

Onze team van specialisten en ontwikkelaars beheersen niet alleen de techniek tot in de puntjes maar kunnen u met parate bedrijfskundige kennis adviseren bij de realisatie van uw webshop. Dankzij het veelzijdige open-source platform Wordpress / WooCommerce zijn wij in staat uw online succes op een krachtig fundament te realiseren en uit te breiden al naar gelang uw wensen en eisen.

Bij een professionele webshop is daarnaast veiligheid en betrouwbaarheid een belangrijke overweging. Zowel het in optimale staat houden van de webshop zelf als het creƫren van een veilige omgeving voor klanten zou een absolute topprioriteit moeten zijn van elke merchant. Met onze uitgebreide onderhoudsprogramma's bent u hier in ieder geval van verzekerd!

Bespreek de mogelijkheden!

 
Chat met onze experts
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Start een chat
 
Bel met ons!
Wij bespreken graag uw wensen
Bel: 071 - 203 240 8
 
Stuur een bericht
Wij komen vandaag nog terug op uw mail
Contact
Image

Starten met een goede basis

Voordat we beginnen met het schrijven van een regel code is het van belang te begrijpen wat we precies moeten realiseren. In feite een open deur maar we moeten het toch uitleggen. We bespreken en ontwikkelen samen met u een strategie op basis waarvan we de realisatie van uw webshop verder vorm en invulling gaan geven. zo hebben we inzichtelijk welk doel we voor ogen hebben en hoe we deze gaan bereiken.

Van Magento 1 naar WooCommerce

Magento 1 wordt vanaf juni 2020 officieel niet meer ondersteund. Concreet betekent dit dat er geen updates of patches voor dit platform worden uitgebracht. Een overstap naar Magento 2 is niet voor elke webshop een geschikt platform en een overstap naar Wordpress WooCommerce is een zeer interessant alternatief.

V-Web heeft verschillende tools ontwikkeld waarmee een overstap naar WooCommerce u aantrekkelijk en gemakkelijk wordt gemaakt.

Image

Onze expertise, uw webshop

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor om onder genot van een goede kop koffie uw webshop behoeften te bespreken.

Uiteraard komen wij ook graag bij u langs! Neem contact met ons op en maken snel een afspraak!