Van MKB tot Corporate

Website Ontwikkeling

Een website heeft als doel van een bezoeker een klant te maken door hem of haar kennis te laten maken met het bedrijf. Het geheel moet er goed uitzien, snel werken en afgestemd zijn op de doelgroep. Dat betekent niet alleen dat een website een zogenaamde conversie mogelijk moet maken maar hier volledig op zijn afgestemd.

Een investering in een professionele website verdient zich daarmee met de juiste balans en ingrediënten makkelijk terug. De ervaring hebben wij, het doel bepaal jij...

Image
Wat we hebben gedaan

Onze recente projecten

WooCommerce & Virtuemart

Webshops

Zeker in de huidige tijdsgeest is een goede webshop voor vrijwel geen enkele ondernemer meer weg te denken. Zowel Wordpress in combinatie met WooCommerce als Joomla met Virtuemart zijn ideale oplossingen voor krachtige maatwerk webshops die van alle gemakken zijn voorzien en tegelijk vriendelijk blijven voor de portemonnee.

Van compleet nieuwe webshops tot migraties vanuit bijvoorbeeld Magento vallen binnen onze uitgebreide expertise. Eenvoudig in beheer, veilig en schaalbaarheid zijn kenmerkend voor onze producties.

Image
Ruim 200 projecten

Wat onze klanten vinden

Dat kan beter

Optimalisatie trajecten

"Een website is nooit af"; open deur van de bovenste plank maar dat maakt het niet minder waar. Elke website of webshop verdient periodiek een evaluatie waarbij naar mogelijkheden gekeken wordt die de prestaties, conversies en het aanspreken van de doelgroep kunnen verbeteren. Veelal een ondergeschoven kindje waar doorgaans veel mee te bereiken valt.

Onze specialisten nemen dit werk uit handen tegen beperkte investeringen. Daarnaast hebben we ook met WCAG trajecten uitgebreide ervaring!

Image