HER2 “The Continuing Story”. Een informatieve website omtrent de snelle ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van gemetastaseerde borstkanker specifiek voor arts specialisten.
  • SEO
  • Web Development
Case - Seagen HER2 - article
V-Web - Klant
Klant

Seagen

V-Web - Gebouwd in
Gebouwd in

Joomla 4

V-Web - Lancering site
Lancering

November 2022

V-Web - Website
Website

seagen-her2.nl

Een podcast platform specifiek voor arts specialisten

HER2 The Continuing Story is een initiatief van SeaGen, een wereldwijd biotechnologiebedrijf dat zich toelegt op het veranderen van kankerzorg. Seagen-HER2.nl biedt een platform voor oncologen en arts specialisten waarop middels podcasts de laatste ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van gemetastaseerde borstkanker wordt besproken.

Het portaal biedt via een BIG ontgrendelingsfunctionaliteit toegang tot alle content die specifiek en alleen door artsen die vallen binnen een bepaalde groep toegankelijk mag zijn. Dit varieert van podcasts, tot video's en artikelen.

Van Wireframe tot Artsportaal

Een hele specifieke, kleine, doelgroep bereiken en aanspreken via een portaal. Een absolute uitdaging waarbij de "customer journey" van start tot eind uitgedacht moest worden. Niet de kracht van de grote cijfers maar een kleine groep specialisten een efficiënte en soepele ervaring bieden waarmee ze de informatie kunnen ontgrendelen die alleen voor hun bestemd is.

De spreekwoordelijke "tekentafel" kon niet groot genoeg zijn en de whiteboards maakten overuren. Van "wireframe" tot design en de uiteindelijke realisatie van een portaal waar specialisten de artikelen en podcasts konden "ontgrendelen" via hun BIG-nummer, dat was het uiteindelijke doel.

case seagen her2 wireframe

Het resultaat

Meer dan alleen een portaal voor specialisten

Waar het portaal in eerste instantie specifiek voor zorgspecialisten (HCP's) ontwikkeld zou worden biedt het platform inmiddels ook ruimte voor content voor algemene bezoekers. Door de enorme hoeveelheid kennis en ervaring die vanuit Seagen beschikbaar is biedt dit verdere kansen om ook op organisch vlak een strategie uit te rollen.

seagen her2

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Marcel helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!

V-Web - Marcel Venema

Marcel Venema

Online Digital Strategist | Directeur


We werken trots samen met