Zo lossen we dat op

Binnen 24 uur een oplossing

Zodra u contact met ons heeft opgenomen gaan wij direct aan de slag met uw website(s). U levert de login gegevens aan van uw website en onze experts starten met het in kaart brengen van de problematiek. Dit kunnen wij voor zowel Joomla, Wordpress, Magento als Drupal websites. Tijdens kantooruren heeft u zelfs direct contact met één van onze specialisten!

Niet zeker of uw website gehackt is? Wij doen een gratis scan!

Direct contact met experts

 
Chat met onze experts
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Start een chat
 
Direct contact
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Bel: 071 - 203 240 8
Stuur een bericht
Snel antwoord van een specialist
Contact
Onze sterke punten

Dit mag u verwachten

Binnen 24 uur opgelost

Ons team van specialisten gaat direct aan de slag waarmee we doorgaans uw website binnen 24 uur weer veilig online hebben.

No Cure - No Pay

Is het de-hacken van uw website niet mogelijk of adviseren wij u anders dan berekenen wij geen kosten. U ontvangt in dat geval een alternatief.

CMS Core Updates

Voor CMS'en als Joomla & Wordpress kunnen wij direct openstaande updates uitvoeren om zo uw website te beschermen.

Volledige website scan

Uw website wordt d.m.v. van onze geavanceerde systemen volledig gescand. Zo kunnen wij u ook verder informeren omtrent het optimaliseren van uw website.

Rapportage Werkzaamheden

U ontvangt een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en onze bevindingen. Daarnaast ontvangt u advies hoe uw website verder geoptimaliseerd kan worden.

Korting op onderhoud

U kunt gebruikmaken van onze professionele onderhoudsprogramma's tegen gereduceerde prijzen en kunt u kosteloos profiteren van betaalde extensies.

Zo gaan wij te werk

Het proces naar een veilige website

1
Analyse

In kaart brengen van problemen met uw website

2
Offerte

Zo weet u exact waar u aan toe bent

3
Uitvoering

Na akkoord voeren we de de-hacking direct uit

4
Controle

Wij controleren en testen uw website nogmaals uitvoerig

5
Go-Live

Uw website is weer veilig en werkt naar behoren. Tijd voor Go-live!

Maak kennis

Dit is V-Web

V-Web is een fullservice internetbureau en sinds 2010 expert op het gebied van Joomla, Magento en Wordpress ontwikkeling. Naast de ontwikkeling van websites en webshops hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhouden en beveiligen van deze Content Management Systemen. En heeft u een probleem, bijvoorbeeld een hack of malware dan lossen onze specialisten dat snel en vakkundig op.

Wat u altijd al wilde weten

Veel gestelde vragen

Geven jullie garantie op de werkzaamheden?

Wij geven 100% garantie op de door ons verholpen problemen indien uw website aansluitend door ons onderhouden wordt. Als klant ontvangt u korting op onze onderhoudsprogramma's en bent u verzekerd van een veilige website en heeft u geen omkijken meer naar updates. Daarnaast maakt u kosteloos gebruik van een groot aantal betaalde extensies zoals Akeeba Backup, Admintools, JSitemap, Elementor, WP Bakery en vele andere.