Tijd voor een frisse wind

Over V-Web Internet Solutions

Wie zijn wij?

Als V-Web B.V. mogen we ons al sinds 2010 een expert op het gebied van website en webshop ontwikkeling noemen en inmiddels kunnen we een groot aantal MKB’ers en zelfs multinationals tot onze klantenkring rekenen. Ons team bestaat uit specialisten die niet alleen de techniek tot in de puntjes verzorgen maar u ook met parate bedrijfskundige kennis kunnen adviseren in de realisatie van een website of complete E-commerce omgeving die aansluit bij uw bedrijf en klanten.

Onze statistieken dit jaar...

2982
Koppen Koffie
0
Goudvissen
42
VrijMiBo's

Safety first!

Naast de realisatie van websites en applicaties van begin tot eind hebben wij ons gespecialiseerd in de beveiliging van Open Source platformen. Joomla, Wordpress en Magento zijn bijzonder krachtig, flexibel en professionele website CMS’en. Periodiek onderhoud i.c.m. specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website of webshop te beschermen en worden in toenemende mate belangrijker. Hiervoor heeft V-Web professionele onderhouds- en beveiligingsprogramma’s ontwikkeld waarvan inmiddels een groot aantal klanten gebruik maakt.

Maak kennis

Dit is V-Web

V-Web is een fullservice internetbureau en sinds 2010 expert op het gebied van Joomla, Magento en Wordpress ontwikkeling. Naast de ontwikkeling van websites en webshops hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhouden en beveiligen van deze Content Management Systemen. En heeft u een probleem, bijvoorbeeld een hack of malware dan lossen onze specialisten dat snel en vakkundig op.

Image
Image
Image