Onderhoud & Beveiliging

...is meer dan updates

Voor zowel Joomla, Wordpress als Magento heeft V-Web verschillende, uitgebreide, onderhoudsprogramma's ontwikkeld. Dat omvat veel meer dan alleen het uitvoeren van updates en is specifiek gericht doorlopende veiligheid en weerbaarheid van uw website.

Elk programma is gebaseerd op de vier fundamenten van een veilige en beveiligde website of webshop. Zo kunt u rekenen op snelle core updates, 24/7 monitoring, firewall en periodieke back-ups. Daarnaast heeft u de keuze, en eventueel in overleg met onze specialisten, het programma uit te breiden en aan te laten sluiten op de behoefte van u en uw website.

Contact

V-Web Internet Solutions

Sisalbaan 13i
2352AZ Leiderdorp
+31 71 203 2408

 
Chat met onze experts
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Start een chat
 
Direct contact
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Bel: 071 - 203 240 8
 
Stuur een bericht
Snel antwoord van een specialist
Stuur ons een bericht
Joomla Website Onderhoud en Beveiliging

Joomla

Een Joomla website hack komt in vele vormen. Snelle en vakkundige actie is vereist om problemen te verhelpen en de consequenties ervan te beperken. Onze specialisten helpen uw website veelal binnen 2 werkdagen weer online!

Wordpress Website Gehackt - Probleemoplossing

Wordpress

Wordpress is momenteel verreweg het meest populaire CMS beschikbaar. Vanwege deze populariteit is het ook een interessant doelwit voor kwaadwillenden. Is uw Wordpress website gehackt of heeft u vermoeden dan is snelle actie vereist. Wij helpen uw Wordpress website weer snel en veilig online.

Magento Webshop Gehackt - Probleemoplossing

Magento

Magento brengt periodiek belangrijke updates uit in de vorm van “Patches”. Het ontbreken van deze patches ligt vaak ten grondslag aan problemen met de veiligheid van een Magento webshop. Wij schonen uw webshop snel en vakkundig en brengen uw Magento CMS weer up-to-date.

Problemen met uw website / webshop?

Dat lossen onze experts snel en effectief voor u op. Onze dienstverlening stopt niet bij het oplossen van gehackte websites. Neem contact om de mogelijkheden van onze professionele support te bespreken.