Een toonaangevend wervingsbureau voor on- en offshore professionals in de (duurzame) energie en maritieme industrie. Zowel het online voorkomen als het verwerken van de ingezonden CV's kon de nodige TLC gebruiken. Naar de tekentafel waar het allemaal begon...
  • Design (UI/UX)
  • Web Development
Case - Atlas Inexco - article
V-Web - Klant
Klant

Atlas Inexo

V-Web - Gebouwd in
Gebouwd in

Joomla 4

V-Web - Lancering site
Lancering

Februari 2023

V-Web - Website
Website

atlasinexco.com

Van website tot CV magneet

Over het doel van de website kon geen twijfel bestaan: CV's zo effectief en efficiënt mogelijk verzamelen en door middel van organische vindbaarheid de doelgroep bereiken. Vacatures in deze sector dienen vaak zo snel ingevuld te worden als dat ze op de website verschijnen en online zichtbaarheid is daarmee de absolute sleutel tot succes. Voldoende uitdaging voor zowel onze designers, ontwikkelaars en SEO specialisten.

De Challenge

In de Energie & Maritieme sector waar Atlas Inexco zich op richt is het vaak hollen of stilstaan en is het vaak nodig om snel in te springen op specifieke personeelsbehoeften zowel on- als offshore. Voor het project was het voornamelijk sprinten want de deadline was strak en de start lag bij het uitkristaliseren van de branding. Consistentie in zowel de online als offline uitingen was een belangrijk aspect om mee af te trappen alvorens het wireframe en design proces gestart kon worden.

Het plaatsen van vacatures en doorlopen van het sollicitatieproces moest daarnaast door kandidaten zo optimaal mogelijk doorlopen kunnen worden.

case atlas inexco styleguide
+0%
Bezoek locatiepagina
+600
Bezoekers per dag
+0%
Conversie

Het eindresultaat

Krachtige frontend, vacaturebank én CRM koppeling

Het eindresultaat voor Atlas Inexco is een website die kandidaten zowel via organische als betaalde resultaten bereiken en razendsnel laten solliciteren. Ontvangen sollicitaties en geüploade bestanden worden door middel van een API koppeling direct naar het CRM doorgestuurd waardoor recruiters direct aan de slag kunnen.

De voortdurende zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zorgen er daarnaast voor dat Atlas Inexco blijvende online zichtbaarheid geniet en zodoende kan inspelen op de actualiteit in de sector.

atlas inexco showcase

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Marcel helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!

V-Web - Marcel Venema

Marcel Venema

Online Digital Strategist | Directeur


We werken trots samen met