Waar Wordpress ooit begon als laagdrempelige blog oplossing, is het inmiddels uitgegroeid tot een krachtig en professioneel website CMS dat nog altijd aan populariteit wint. Ook steeds meer kleine en grote bedrijven benutten de mogelijkheden die Wordpress te bieden heeft.

De keerzijde hiervan is dat Wordpress een gewild doelwit blijft voor menig hacker. Een potentieel lek kan immers tot veel schade leiden, iets wat helaas veel voorkomt. Gelukkig is hier genoeg aan te doen. Door op tijd uw CMS te updaten, beveiligen, monitoren en periodiek veilig te stellen d.m.v een backup worden veel problemen voorkomen. V-Web heeft een uitgebalanceerd onderhoudsprogramma ontwikkeld waarmee wij aan deze 4 belangrijke pijlers voldoen.

Wordpress
Premium Onderhoud
  • Core updates binnen 48 uur uitgevoerd
  • Security updates binnen 24 uur uitgevoerd
  • Updates van componenten
  • Website Application Firewall
  • Back-ups + automatisch planning
  • 10% korting op website ontwikkeling
Al vanaf
€15,95
per maand/website

Wordpress Updates

Altijd snel up-to-date waarbij nieuwe updates binnen 48 veilig op uw Wordpress website geïnstalleerd zijn.

Continue beschermd

Uitgebreide bescherming door een firewall waarmee we uw Wordpress website beschermen tegen aanvallen van buitenaf.
Wordpress Updates
Wordpress Website Monitoring
Wordpress Firewall
Wordpress Backups

24/7 monitoring

Constante controle van uw website zodat potentiële gevaren of problemen snel opgemerkt en opgelost kunnen worden.

Website Back-up

Een recente én bruikbare backup van uw website kan van onschatbare waarde zijn. Ook als ú een keer een foutje maakt.

Wordpress Updates

Het snel uitvoeren van Wordpress updates is de basis van een veilige website. Wij streven er daarom naar Wordpress updates binnen 3 werkdagen op uw website te installeren. Ons team controleert de update en voert deze veilig en snel op uw website uit. GIT en OTAP is uiteraard mogelijk.

Monitoring

Door uw Wordpress website continu te monitoren houden we een actueel beeld van uw website en kan er in geval van (potentiële) problemen waar nodig worden bijgestuurd. Daarnaast krijgen we inzicht in optimalisatiemogelijkheden om uw website beter te laten presteren.

Firewall

De beveiliging van uw Wordpress website wordt elke dag op de proef gesteld. Door uw website te beveiligen met een uitgebreide firewall zorgen wij voor bescherming tegen een scala aan mogelijk aanvallen en beveiligingsproblemen. Gedetecteerde aanvallen worden door V-Web verzameld en bekeken. Op basis hiervan wordt de beveiliging van uw Wordpress website verder aangepast.

Backups

Geen Wordpress website kan recente en bruikbare backups. Een backup is niet alleen handig in het geval van nood. Ook als u zelf een foutje heeft gemaakt bewijst een backup zijn waarde. Wij zorgen ervoor dat uw website periodiek backups produceert en veilig wegschrijft zodat u indien nodig altijd ergens op terug kan vallen.

Informatie of offerte aanvragen...

Onze laatste reviews