Dat lossen wij snel en effectief voor u op! Onze Wordpress specialisten lezen uw website razendsnel uit en stellen een plan op om uw website zo snel mogelijk weer veilig te krijgen. Zo bent u veelal binnen 24 uur weer online!

Voordat wij met de werkzaamheden aanvangen ontvangt u, vrijblijvend, een offerte met de verwachte kosten. Bent u akkoord dan starten wij de werkzaamheden direct en houden wij u op de hoogte van onze voortgang.

  • Veelal binnen 24 uur opgelost
  • No cure - No Pay
  • Wordpress updates
  • Malware verwijdering
  • Volledige website scan
  • Korting op onderhoud
Vanaf
€99,00*
*90% van onze klanten betaalt deze vaste prijs

Hoe gaan wij te werk?

1
Analyse

In kaart brengen van problemen met uw Wordpress website

2
Plan

Wij informeren u over de stappen die ondernomen gaan worden

3
Offerte

Zo weet u exact waar u aan toe bent

4
Uitvoering

Na akkoord voeren we de de-hacking direct uit

5
Controle

Wij controleren en testen uw website nogmaals uitvoerig

6
Go-Live

Uw website is weer veilig en werkt naar behoren. Tijd voor Go-live!

Wat klanten over ons zeggen

Website gehackt of een vrijblijvende controle?

Veelgestelde vragen

Geven jullie garantie op de werkzaamheden?

Wij geven 90 dagen garantie op de door ons verholpen problemen. Wordt uw website binnen die periode manier op eenzelfde manier gehackt dan wordt dit kosteloos verholpen.

Kan ik mogelijke problemen in de toekomst voorkomen?

De veiligheid van uw website hangt af van een aantal zaken, waar onderhoud en hosting belangrijke factoren zijn. Na oplevering ontvangt u een advies hoe u de veiligheid van uw website verbetert en kunt u met korting gebruik maken van onze professionele onderhouds- en beveiligingsdiensten.

Zijn er verborgen kosten?

Wij starten altijd met een (vrijblijvende) scan van uw website op basis waarvan wij een plan van aanpak opstellen. Vervolgens ontvangt u een offerte waarin duidelijk wordt met welke kosten u rekening kunt houden. U weet dus altijd waar u aan toe bent voordat wij aan de slag gaan.

Kan ik mijn website zelf herstellen?

Het is uiteraard mogelijk om een gehackte website zelf te herstellen. Dit vergt in de meeste gevallen echter specifieke kennis van het CMS en het type hack waar u mee te maken heeft. V-Web heeft de expertise en software in huis om uw website snel weer probleemloos te laten werken.