Het ontwikkelen van uw website bestaat uit verschillende disciplines welke in één vloeiend geheel bij elkaar worden gebracht. Zo wordt uw online presentatie een verkoopkanaal en verlengstuk van uw locatie, waarop (potentiële) klanten en relaties uw bedrijf op elk moment van de dag kunnen bezoeken. V-Web verzorgt de ontwikkeling van uw nieuwe website van A tot Z.

v web design

Ontwerp, techniek en publicatie

Het ontwerp en de techniek van uw website zijn vergelijkbaar met die van een auto. Een sterk ontwerp spreekt aan en houdt aandacht vast, van de techniek behoort u niets te merken terwijl u weet dat tal van onderdelen een zorgeloze reis mogelijk maken. V-Web werkt met bewezen grafisch ontwerpers en technisch experts om de basis van uw website sterk, flexibel en efficient neer te zetten.

cms systems

Platform en technieken

Veelal maken wij gebruik van de Open Source oplossingen. Door de flexibiliteit en sterke technische basis die systemen als Joomla, Wordpress en Magento bieden zijn wij in staat om krachtige, snelle en veelzijdige websites te ontwikkelen. Daarnaast beschikt V-Web over de mogelijkheid om websites en applicaties op maat te ontwikkelen.

Niet alleen de ontwikkeling van uw website, ook de inhoud kunnen wij volledig verzorgen. Professionele tekstschrijvers ontwikkelen teksten die uw verhaal of product neerzetten zoals u dat bedoelt.

Uw website en Google

Een ander belangrijk onderdeel is het richten op de zoekmachines. U wilt dat uw website wordt gevonden door mensen die zoeken naar wat u te bieden heeft. V-Web zorgt in beide disciplines – de normale én betaalde zoekmachineresultaten – voor een maximaal resultaat tegen een zo beperkt mogelijke investering.

seo
Meer informatie of een offerte aanvragen?

Okay, maar hoe gaat dit in zijn werk?

Dit is een belangrijke vraag voor u als klant. Hoe vliegen we uw project aan en hoe ziet globaal de tijdlijn van de bouw van uw website eruit?

Inventarisatie

V-Web bouwt websites op maat. Dat betekent geen standaard templates maar ontwerpen die aansluiten op uw bedrijfsidentiteit. We starten daarom met een inventarisatie van uw wensen en eisen.

Samenstelling

Vervolgens starten we met de technische samenstelling van uw website. Welke functionaliteit is benodigd, welke modules worden ontwikkeld en welke componenten worden er gebruikt.

Design

Het ontwerp is een visuele vertaling van uw bedrijf of boodschap met uw huisstijl als basis.

Realisatie

Met de realisatie van uw website worden de techniek en inhoud samengevoegd tot een vloeiend geheel met een krachtig CMS als kloppend hart.

Go-Live

Zodra de website technisch en inhoudelijk is afgerond is het tijd voor de lancering ofwel "Go-Live!".