V-Web, full-service internetbureau, is specialist op het gebied van Magento ontwikkeling. Sinds 2010 is het ontwikkelen van webshops met het krachtige Magento een standaard product binnen onze dienstverlening. Onze belangrijkste speerpunten: betaalbaarheid, kwalitatieve ontwerpen, en gewoon goede service.

hotel supply design
magento crisp

Wat is Magento?

Magento is momenteel het meest succesvolle e-commerce platform. Dit succes dankt Magento aan de gebruiksvriendelijkheid, zowel voor shop eigenaren als klanten, de flexibiliteit van het platform, en de “zoekmachine vriendelijkheid”. Daarnaast bieden de zeer uitgebreide backend functionaliteiten bijzonder veel mogelijkheden om de webshop af te stemmen op onze en uw klanten.

Werkwijze

Naast gedegen kennis van ontwerp, techniek en hosting, onderscheidt V-Web zich met een praktische en resultaatgerichte houding. Wij kunnen veel kanten voor u op, door nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen, uw teksten te schrijven en te vertalen en ons uitgebreid te richten op de vindbaarheid van uw webshop in zoekmachines zoals Google.

V-Web, Specialist in Magento design

De keuze voor een Magento ontwikkelaar is tegenwoordig ruim. De keuze voor de juiste is echter veel beperkter. Waarom zou u juist V-Web moeten kiezen voor de ontwikkeling van uw Magento webshop? Simpel, u zoekt:

  • Een Magento expert met kennis en ervaring
  • Kwaliteit voor een goede prijs
  • Een webshop die ook op mobiele apparaten perfect wordt weergegeven én gebruikt kan worden
  • Service en ondersteuning in het opstarten van uw webshop
  • Vrijblijvend advies voor een kop koffie, gewoon bij u op kantoor
Meer informatie of een offerte aanvragen?