Security Update
Bugfix Update
 
Prioriteit
 
Prioriteit

Magento patch SUPEE-9767 addreseert opnieuw een aantal belangrijk veiligheidsproblemen die op termijn mogelijk door hackers misbruikt kunnen worden om toegang te verkrijgen tot uw webshop. We leggen in het kort uit welke problemen verholpen worden en waarom u zou moeten updaten.

Ondersteuning nodig bij het installeren van Magento Patches? Ja! Help me patchen!

Let op: SUPEE-9767 is inmiddels vervangen door "SUPEE-9767 V2". Kijk hier voor meer informatie omtrent deze update.

Op 30 mei 2017 heeft Magento patch SUPEE-9767 uitgebracht en verhelpt daarmee een groot aantal potentiële problemen in het CMS. Sommige aanpassingen die deze patch introduceert zijn aangemerkt als kritisch en het is daarom aan te raden uw webshop zo snel als mogelijk van deze update te voorzien.

Bekijk hier de complete lijst van verbeteringen

Heeft u een Magento webshop CE webshop met een versie lager dan 1.9.3.3 of een Magento EE webshop met een versie lager dan 1.14.3.3 dan wordt u geadviseerd deze patch op korte termijn te installeren. Het upgraden naar versie 1.9.3.3 (CE) of 1.14.3.3 (EE) heeft hetzelfde effect en introduceert daarnaast een aantal verbeteringen in de functionaliteit van het CMS.

Wel of niet updaten?

Het is vrijwel in alle gevallen te adviseren beschikbare patches te installeren. Niet alleen beschermt u hiermee uw webshop, ook het uitvoeren van toekomstige updates wordt hiermee makkelijker aangezien de meeste updates de installatie van voorgaande patches vereisen. Weten waarom het uitvoeren van Magento patches belangrijk is? Lees dan ons artikel "Waarom Magento patches belangrijk zijn".

Hoe installeer ik een Magento patch?

U kunt ervoor kiezen Magento patches zelf te installeren. In sommige gevallen is het echter aan te raden dit over te laten aan een ervaren Magento ontwikkelaar. Toch zelf doen? Lees dan hoe u zelf Magento patches kan installeren.

Hulp nodig bij het installeren van deze patch?

Als gecertificeerd Magento ontwikkelaar kan V-Web het onderhoud van uw webshop uitvoeren. Wij zorgen dat Magento patches tijdig geïnstalleerd worden en adviseren u over optimalisatie mogelijkheden van uw webshop. Zo kunt u zich concentreren op het managen van uw webshop en doen wij de rest! Ook voor het uitvoeren van individuele patches kunt u bij ons terecht. Kijk op onze "Magento Patch Service" pagina voor meer informatie.