Niet alle software beschikt over de functionaliteiten die aansluiten op de eisen van uw bedrijf of processen. Dat zou betekenen dat uw bedrijf zich moet aanpassen aan uw software. Maatwerk sluit echter exact aan op uw organisatie of specifieke werkwijzen. En daar hoeft u niet de hoofdprijs voor te betalen.

Wat is maatwerk software?

Maatwerk software biedt uitkomst voor bedrijven met specifieke eisen aan webapplicaties die niet met standaard oplossingen gerealiseerd kunnen worden. V-Web combineert maatwerk met standaardoplossingen zodat uw webapplicatie aansluit op uw wensen, zonder dat u daar teveel voor betaalt. Maatwerk wordt zo ontworpen dat het mee kan groeien met de grootte van de organisatie en diverse bedrijfsprocessen.

Waar kan maatwerk software worden ingezet?

Maatwerk software kan worden ingezet bij de ontwikkeling van uw website of als "stand-alone" applicatie ter ondersteuning van een specifiek bedrijfsproces. Door onze kennis en kunde kunnen we u adviseren welke oplossing het beste past bij uw eisenpakket. De voordelen van onze maatwerk oplossingen zijn duidelijk:

  • Software dat naadloos aansluit op uw bedrijfsproces
  • Groeit mee met uw organisatie (schaalbaar)
  • Bevat alleen de functies die u nodig heeft
  • Betaalbaar 

Bent u benieuwd wat onze maatwerk software voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact V-Web voor een passende offerte of advies

Meer informatie of een offerte aanvragen?