Joomla! is een uitermate krachtig, flexibel en professioneel website CMS. Het is echter in toenemende mate van belang uw Joomla! website te beveiligen en onderhouden. Een niet up-to-date CMS vormt in 70% van alle beveiligingsincidenten (hacks, malware infectie) de basis voor deze problemen.

Periodiek en gedegen onderhoud i.c.m specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en operationeel in topconditie te houden. Het updaten van uw site kan soms als lastig ervaren worden, want hoe update ik me website zonder dat me site omvalt is een veelvoorkomend obstakel? Ons complete onderhoudsprogramma neemt u deze taken uit handen, beschermt en beveiligt uw website en date tegen een geringe investering per maand.

Joomla 2.5.X / 3.X
Premium Onderhoud
  • Core updates binnen 48 uur uitgevoerd
  • Security updates binnen 24 uur uitgevoerd
  • Updates van componenten
  • Website Application Firewall
  • Back-ups + automatisch planning
  • 10% korting op website ontwikkeling
Nu al vanaf
€19,95
per maand/website

Joomla Updates

Altijd snel up-to-date waarbij nieuwe updates binnen 48 veilig op uw website geïnstalleerd zijn.

Continue beschermd

Uitgebreide bescherming door een firewall waarmee we uw website beschermen tegen aanvallen van buitenaf.
onderhoud features updates 2
onderhoud features monitoring 2
onderhoud features firewall 2
onderhoud features backup 2

24/7 monitoring

Constante controle van uw website zodat potentiële gevaren of problemen snel opgemerkt en opgelost kunnen worden.

Website Back-up

Een recente én bruikbare backup van uw website kan van onschatbare waarde zijn. Ook als ú een keer een foutje maakt.

Joomla Updates

Het snel uitvoeren van Joomla updates is de basis van een veilige website. Wij streven er daarom naar Joomla security updates binnen 3 werkdagen op uw website te installeren. In het onderhoudsprogramma vallen alle updates binnen dezelfde Joomla serie (3.X). Migraties (naar bijvoorbeeld Joomla 4) vallen hier niet onder.

Monitoring

Door uw Joomla website 24 uur per dag te monitoren houden we een actueel beeld van uw website en kan er in geval van (potentiële) problemen waar nodig worden bijgestuurd. Daarnaast krijgen we inzicht in optimalisatiemogelijkheden om uw website beter te laten presteren.

Firewall

De beveiliging van uw Joomla website wordt dagelijks op de proef gesteld. Door uw website te beveiligen met een uitgebreide firewall zorgen wij voor bescherming tegen een scala aan mogelijk aanvallen en beveiligingsproblemen. Gedetecteerde aanvallen worden door V-Web verzameld en bekeken. Op basis hiervan wordt de beveiliging van uw Joomla website verder aangepast.

Backups

Geen Joomla website kan zonder recente en bruikbare backups. Een backup is niet alleen handig in het geval van nood. Ook als u zelf een foutje heeft gemaakt bewijst een backup zijn waarde. Wij zorgen ervoor dat uw website periodiek backups produceert en veilig wegschrijft zodat u indien nodig altijd ergens op terug kan vallen.

Informatie of offerte aanvragen...

Onze laatste reviews