Bugfix Update
 
Prioriteit
 
Prioriteit

Joomla 3.7.5 is een zogenaamde "bug fix" release. Deze update verhelpt een enkele probleem bij de installatie van Joomla met een externe database. In dit artikel leggen we de wijzigingen uit en hoe u snel en veilig kan updaten.

Ondersteuning nodig bij het updaten of migreren van uw Joomla site? Ja! Help me updaten!

Joomla 3.7.5 is uitgebracht met als doel een enkel probleem, een zogenaamde "bug", te verhelpen bij de installatie van Joomla waarbij gebruik gemaakt wordt van een externe database. Het is belangrijk om te weten dat deze update betrekking heeft op het Joomla installatie proces, bestaande websites hebben logischerwijs dit proces al afgerond. Voor bestaande websites zal deze update daarom geen "zichtbaar" effect hebben anders dan een verandering van versienummer.

Joomla Update 3.7.5

Update naar Joomla versie 3.7.5

De belangrijkste en enige wijziging in Joomla 3.7.5 is:

  • Fix voor het installeren van Joomla in combinatie met een externe (remote) database

Is updaten echt nodig?

Zoals aangegeven heeft de wijziging in Joomla 3.7.5 alleen betrekking op nieuwe installaties. Bestaande Joomla websites zullen geen effect ondervinden van deze update anders dan een verandering van versienummer. Is het dan wel nodig om te updaten? Laten we voorop stellen dat het altijd aan te raden is om uw website zo up-to-date mogelijk te houden. Voor Joomla websites die momenteel draaien op versie 3.7.4 is de update weinig interessant echter is updaten is een fluitje van een cent. Indien u een Joomla website draait op een versie 3.7.3 of lager dan mist u momenteel andere en meer kritische updates en doet u er verstandig aan zo snel als mogelijk te updaten.

Periodiek en gedegen onderhoud i.c.m specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en operationeel in topconditie te houden. Het updaten van uw site kan soms als lastig ervaren worden, want hoe update ik me website zonder dat me site omvalt is een veelvoorkomend obstakel?

Ons complete onderhoudsprogramma neemt u deze taken uit handen, beschermt en beveiligt uw website en date tegen een geringe investering per maand.
Meer over het onderhoud van uw Joomla website >>