Security Update
Bugfix Update
 
Prioriteit
 
Prioriteit

Met Joomla 3.8.3 worden ruim 60 "bug fixes" geïntroduceerd waarmee de werking van het CMS wordt verbeterd.In dit artikel de belangrijkste wijzigingen van Joomla 3.8.3 en antwoord op de vraag of én hoe u naar deze versie kunt upgraden.

Ondersteuning nodig bij het updaten of migreren van uw Joomla site? Ja! Help me updaten!

Met Joomla 3.8.3 worden een reeks "bug fixes" uitgerold die het gebruik van het CMS weer een stuk verbeteren. Meer dan 60 verbeteringen zorgen voor zowel een betere gebruikerservaring als geoptimaliseerde ondersteuning op PHP 7.2. Ondanks dat deze update geen veiligheisupdates introduceert is het aan te raden om uw Joomla website up-to-date te brengen met versie 3.8.3.

Welke verbeteringen introduceert Joomla 3.8.3?

Zoals aangegeven introduceert Joomla 3.8.3 ruim 60 aanpassingen. Wij zullen ons beperken tot de meest interessante of ingrijpende wijzigingen. Het volledige bug fix overzicht kunt u op Joomla Bug Fix report vinden.

Belangrijkste bug fixes

  • PHP 7.2 compatibiliteitsverbeteringen
  • TinyMCE Update - Versie 4.5.8
  • Performance verbetering van de zoekfunctie voor grote sites met "Custom Fields"
  • Diverse verbeteringen "Multi-language" component

Is een update naar Joomla 3.8.3 verstandig?

Eigenlijk vervallen we met het beantwoorden van deze vraag in herhaling. Ondanks dat deze update geen directe veiligheidsverbeteringen met zich meebrengt is het periodiek updaten van uw Joomla website een bijzonder goede gewoonte. Daarnaast wordt uw website steeds verder voorbereid op de overgang naar Joomla 4. Hulp nodig bij het updaten van uw website? Wij staan voor u klaar!

Periodiek en gedegen onderhoud i.c.m specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en operationeel in topconditie te houden. Het updaten van uw site kan soms als lastig ervaren worden, want hoe update ik me website zonder dat me site omvalt is een veelvoorkomend obstakel?

Ons complete onderhoudsprogramma neemt u deze taken uit handen, beschermt en beveiligt uw website en date tegen een geringe investering per maand.
Meer over het onderhoud van uw Joomla website >>