Bugfix Update
 
Prioriteit
 
Prioriteit

Joomla 3.7.2 is een zogenaamde "Bug Fixes Release" en zoals de naam al aangeeft zorgt deze update voor het verhelpen van een aantal, niet kritische, problemen in het CMS. Wat de update inhoudt leggen we kort uit.

Ondersteuning nodig bij het updaten of migreren van uw Joomla site? Ja! Help me updaten!

De Joomla 3.7.2 "Bug Fixes Release" bevat een aantal verbeteringen t.o.v van haar voorganger. Omdat het hier gaat om een update waarmee "slechts" niet kritische aanpassingen in het Joomla CMS worden doorgevoerd is deze update minder tijd gebonden dan bijvoorbeeld een "Security Release". Dat gezegd hebbende blijft het advies om uw website wanneer mogelijk van deze update te voorzien. Het houdt uw website up-to-date en daarmee klaar voor de installatie van eventuele nieuwe updates.

Update naar Joomla versie 3.7.2

De belangrijkste wijzigingen in Joomla 3.7.2 zijn:

  • Repareert mime controles
  • Het wissen van cache met meer beperkingen
  • Weeknummers worden standaard weergegeven
  • In de modulemanager is de pagina-filtering aangepast
  • Meerdere waarden toegestaan voor "integer" velden
  • De volledige lijst aanpassingen is hier te vinden

Waarom updaten verstandig is

Ondanks dat een "Bug Fix" update geen kritisch onderdelen van uw Joomla CMS aanpakt is installatie van nieuwe releases altijd aan te raden. Allereerst worden specifieke "bugs" opgelost waarmee het gebruik van uw Joomla CMS steeds weer een stukje wordt verbeterd. Daarnaast bent u voorbereid op eventuele nieuwe updates.

Periodiek en gedegen onderhoud i.c.m specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en operationeel in topconditie te houden. Het updaten van uw site kan soms als lastig ervaren worden, want hoe update ik me website zonder dat me site omvalt is een veelvoorkomend obstakel?

Ons complete onderhoudsprogramma neemt u deze taken uit handen, beschermt en beveiligt uw website en date tegen een geringe investering per maand.
Meer over het onderhoud van uw Joomla website >>