Security Update
Bugfix Update
 
Prioriteit
 
Prioriteit

Joomla 3.9.6 is wederom een security release en bevat daarnaast de nodige bugfixes. In totaal bevat deze update welgeteld één opgelost security probleem en ruim 20 bugfixes.

Ondersteuning nodig bij het updaten of migreren van uw Joomla site? Ja! Help me updaten!

Joomla 3.9.6: Security Fix Report

Over Joomla 3.9.6 kunnen we vrij kort zijn als het gaat om wijzigingen die de veiligheid van het CMS aangaan. Een enkele wijziging die betrekking heeft op een XSS probleem binnen het gebruikers component zorgt in deze voor weer een stukje meer veiligheid. Niets meer, niets minder.

Joomla 3.9.6: Bugfix report

De "bugfixes" die Joomla 3.9.6 introduceert zijn technisch gezien een stuk interessanter maar bevatten weinig verrassingen. Zo is ondersteuning toegevoegd voor "Edge Chromium" en zijn er verschillende verbeteringen uitgerold voor PostgreSQL databases. Het complete "bugfix" rapport kan teruggevonden worden in het Joomla 3.9.6 GIT overzicht.

Updaten naar Joomla 3.9.6

Abonnees op ons V-Web Onderhoudsprogramma krijgen automatisch binnen 24 uur de nieuwe update op hun website geïnstalleerd. Hiermee houden wij de websites van onze klanten optimaal beschermd en up-to-date. Gezien de twee security fixes met middelhoge en hoge prioriteit is het verstandig om uw website zo snel mogelijk te updaten naar Joomla 3.9.6. Logischerwijs kunt u ook kiezen voor professioneel onderhoud en optimale bescherming van uw website. Altijd voor een vast en laag bedrag per maand waarbij de eerste update van ons is ;).

Periodiek en gedegen onderhoud i.c.m specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en operationeel in topconditie te houden. Het updaten van uw site kan soms als lastig ervaren worden, want hoe update ik me website zonder dat me site omvalt is een veelvoorkomend obstakel?

Ons complete onderhoudsprogramma neemt u deze taken uit handen, beschermt en beveiligt uw website en date tegen een geringe investering per maand.
Meer over het onderhoud van uw Joomla website >>