Bugfix Update
 
Prioriteit
 
Prioriteit

Joomla 3.9.1 adresseert verschillende bugfixes en verbeteringen van aan het Joomla CMS. Deze update bevat geen wijzigingen t.b.v. de veiligheid van je website en wordt daarom als "Bugfix update" aangeduid.

Ondersteuning nodig bij het updaten of migreren van uw Joomla site? Ja! Help me updaten!

Joomla 3.9.1: Bugfix report

Joomla 3.9.1 bevat ruim 40 bugfixes en CMS verbeteringen. Dit is de eerste release na de introductie van Joomla 3.9 waarbij de nadruk ligt op het oplossen van kleine issues die met deze "AVG/GDPR" versie zijn ontstaan. V-Web heeft inmiddels 3.9.1 getest waarbij we hier kort onze bevindingen delen.

Updaten naar Joomla 3.9.1

Heb je het onderhoud van je website goed onder controle dan is het updaten naar Joomla 3.9.1 een relatief makkelijke en veilige exercitie. Start met het maken van een backup en je kunt de update starten. We hebben inmiddels meerdere test updates uitgevoerd waaruit vrijwel geen noemswaardige verrassingen zijn gekomen. Ga je updaten vanuit een verouderde Joomla versie ( < 3.8) dan is het verstandig om dit eerst op een lokale testomgeving uit te voeren of professionele hulp hiervoor in te schakelen.

Is een update naar Joomla 3.9.1 nodig?

Joomla 3.9.1 omvat een zogenoemde "Bugfix" update en bevat in de basis geen wijzigingen die direct van invloed zijn op de veiligheid van je website. Het up-to-date houden van je Joomla website is echter een goede gewoonte. Websites waarvan het onderhoud periodiek wordt uitgevoerd hebben een aanzienlijk lager risico op (veiligheids) problemen. V-Web is gespecialiseerd in het onderhouden en beveiligen van Joomla websites waarvan inmiddels zowel grote als kleine websites gebruik maken. Bekijk onze video of bezoek onze productpagina voor uitgebreide informatie en het aanvragen ondersteuning voor uw Joomla website.

Periodiek en gedegen onderhoud i.c.m specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en operationeel in topconditie te houden. Het updaten van uw site kan soms als lastig ervaren worden, want hoe update ik me website zonder dat me site omvalt is een veelvoorkomend obstakel?

Ons complete onderhoudsprogramma neemt u deze taken uit handen, beschermt en beveiligt uw website en date tegen een geringe investering per maand.
Meer over het onderhoud van uw Joomla website >>