Bugfix Update
 
Prioriteit
 
Prioriteit

Nog geen 3 uur na het uitbrengen van versie 3.8.9 is Joomla 3.8.10 beschikbaar gesteld. Problemen met de "Autoloader" voor Joomla sites draaiend op een Windows server zorgen namelijk voor grote problemen (lees: niet werkende sites) na het updaten naar Joomla 3.8.9.

Ondersteuning nodig bij het updaten of migreren van uw Joomla site? Ja! Help me updaten!

De Joomla "Autoloader" en versie 3.8.10?

Joomla maakt gebruik van een geavanceerde "loader" bovenop de standaard PHP "autoloader" om zo op dynamische wijze de benodigde "klassen" in te laden die gebruikt worden om de opgevraagde pagina op te bouwen. Dat klinkt vrij complex en dat is in feite ook zo :). We zullen u niet vermoeien met de technische details omtrent dit component van het Joomla CMS. Met de uitrol van Joomla 3.8.9 is een probleem geïntroduceert met de werking van de "autoloader" specifiek op Windows servers. Als u momenteel problemen ondervindt met de werking van uw website na een update naar Joomla 3.8.9 dan is de kans groot dat updaten naar versie 3.8.10 verhelpt.

Hulp bij het updaten naar Joomla 3.8.10

Indien u problemen ondervind na het updaten naar Joomla 3.8.9 of ondersteuning nodig heeft met het uitvoeren van Joomla updates in het algemeen dan staat ons team voor u klaar. U kunt (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00) direct contact opnemen via onze chat of telefoon, of stuur ons een bericht.

Liever uw Joomla updates laten uitvoeren?

Met ons uitgebreide Joomla onderhoudsprogramma hebben wij als doel uw website zo optimaal mogelijk te beschermen en beveiligen. Zo hanteren wij een tijdspanne van 3 werkdagen waarbinnen wij alle websites in ons beheer veilig en efficënt updaten. Ook geen omkijken naar updates van uw Joomla website? Maak dan gebruik van onze krachtige mogelijkheden.

Periodiek en gedegen onderhoud i.c.m specifieke beveiligingsmaatregelen helpen uw website te beschermen en operationeel in topconditie te houden. Het updaten van uw site kan soms als lastig ervaren worden, want hoe update ik me website zonder dat me site omvalt is een veelvoorkomend obstakel?

Ons complete onderhoudsprogramma neemt u deze taken uit handen, beschermt en beveiligt uw website en date tegen een geringe investering per maand.
Meer over het onderhoud van uw Joomla website >>