Website Hulp & Optimalisatie

Website gehackt of andere problemen? Wij helpen je Joomla, Wordpress of Magento website weer veilig en snel online. Onze specialisten lezen door middel van een deepscan de volledige website uit om de problemen in kaart te brengen. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld en na akkoord uitgevoerd. Indien nodig worden missende updates of patches direct geïnstalleerd en wordt je website naar wens in ons onderhoudsprogramma opgenomen. Afhankelijk van de werkzaamheden hebben we je website in de meeste gevallen weer binnen 48 uur veilig online!

Een Joomla website hack komt in vele vormen. Snelle en vakkundige actie is vereist om problemen te verhelpen en de consequenties ervan te beperken. Onze specialisten helpen uw website veelal binnen 2 werkdagen weer online!
Wordpress is momenteel verreweg het meest populaire CMS beschikbaar. Vanwege deze populariteit is het ook een interessant doelwit voor kwaadwillenden. Is uw Wordpress website gehackt of heeft u vermoeden dan is snelle actie vereist. Wij helpen uw Wordpress website weer snel en veilig online.
Magento brengt periodiek belangrijke updates uit in de vorm van "Patches". Het ontbreken van deze patches ligt vaak ten grondslag aan problemen met de veiligheid van een Magento webshop. Wij schonen uw webshop snel en vakkundig en brengen uw Magento CMS weer up-to-date.