V-Web beschikt over een brede ervaring op het gebied van online dienstverlening als ICT. Wij kunnen u als consultant ondersteunen bij diverse vraagstukken op alle niveaus. Of het nu gaat om vraagstukken omtrent uw website, webshop of BI oplossing. Daarnaast kunnen we middels uitgebreide gebruikerstrainingen ervoor zorgen dat u optimaal rendement behaalt uit uw software of specifieke oplossing.

Consultancy op het gebied van website en webshop

Specifieke doelstellingen m.b.t. uw website of webshop lijken soms moeilijk haalbaar te zijn. Is uw doelstelling niet realistisch of mist u op dit moment gewoonweg het inzicht om de doelstelling te behalen? V-Web kan u betere inzichten geven in haalbare doelstellingen en geeft daarnaast advies hoe u uw huidige online voorkomen of applicatie kunt verbeteren.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen in projectmanagement. Het starten van een webshop kan voor u als bedrijf bijvoorbeeld een ingewikkelde onderneming lijken. Waar begint u, welke producten wilt u aanbieden en welke attributen wilt u per product weergeven? Het is slechts een klein voorbeeld maar het kan een beperking zijn die een succesvolle webshop, c.q. potentieel verkoopkanaal, in de weg staat. V-Web helpt u hierbij door het project overzichtelijk te maken en u te ondersteunen gedurende het gehele proces. 

Beter omgaan met uw data

Moderne Business Intelligence en datawarehousetechnieken kunnen u helpen betere inzichten te krijgen in de prestaties van uw bedrijf en assets. Nog maar weinig bedrijven maken effectief gebruik van data terwijl de technieken en kennis voor een breder spectrum van bedrijven beschikbaar en betaalbaar is. Maakt u al gebruik van uw waardevolle data of wilt u informatie over wat V-Web voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek