Waar we graag over schrijven

Onze blogs

Deze 5 Wordpress statistieken gaan je zeker verbazen!

Aanvallen op WordPress websites zijn niets nieuw voor deze populaire CMS. Elke week worden duizenden WordPress websites gehackt en miljoenen meer aangevallen. Dit kan allemaal veel invloed hebben op de SEO, vindbaarheid en reputatie van uw bedrijf.

Waar je op moet letten bij het kiezen van een hostingpakket

Welke hostingprovider past het beste bij jouw website?

Een goede hosting provider is essentieel voor een succesvolle website of webshop. De prijzen tussen verschillende providers kunnen aanzienlijk verschillen en is het vaak lastig de juiste keuze te maken. Te vaak wordt er eerst naar de prijs gekeken terwijl specificaties en ondersteuning uiteindelijk het verschil tussen een snelle, vindbare website en een hoop drama kan betekenen. In dit artikel geven de handvatten om een keuze voor een geschikt hostingpakket een stukje makkelijker te maken.

Grote Wordpress update; Wordpress 5.6

Vandaag komt een grote update uit voor Wordpress, namelijk versie 5.6. Wordpress zegt zelf dat er veel getest wordt zodat zoveel mogelijke problematieken aangepakt kunnen worden. De update heeft de nadruk gelegd op de ondersteuning van PHP 8 wat voor veel CMS’en erg belangrijk is. Een lage PHP kan namelijk zorgen dat de site niet meer kan werken.

3 oorzaken waarom jouw Magento 1 website mogelijk gehackt is

De laatste tijd staan Magento 1 sites flink onder het vuur door hackers, met als gevolg dat veel Magento 1 websites gehackt worden.

Is uw webshop klaar voor Black Friday tijdens Corona?  Alias  Is uw webshop klaar voor Black Friday tijdens Corona?

Black Friday, de tijd van het jaar waar in Amerika iedereen in de rij staat om de nieuwste apparatuur, gadgets, meubilair en nog veel meer te kopen met onwijs veel korting. In Nederland is Black Friday sinds kort ook gegroeid tot een ware korting festijn, echter gaat vanwege Corona alles anders te werk.

Waarom komt mijn (Wordpress) hack steeds terug; top 5 [2020]

Het kan iedereen overkomen, je site is gehackt! Help, want wat kun je er tegen doen?! In deze blog leg ik je uit wat de massa mail hack is en wat je er als Wordpress beginner tegen kunt doen om het aan te pakken en in de toekomst te voorkomen.

Top 3 Wordpress vertaal plug-ins

Het zit helaas niet standaard in WordPress ingebouwd om een website meertalig te maken. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is! Speciaal voor jullie hebben wij de beste plug-ins getest en met deze 3 plug-ins maak je snel en eenvoudig je website meertalig!

Wordpress WooCommerce als alternatief voor Magento 1