Minste slimme zetten voor je Joomla of Wordpress website

Ben je verantwoordelijk voor een website dan kijk je voornamelijk naar wat er beter kan. Ontvangen we voldoende bezoekers? Moeten we de content strategie aanpassen? Worden de blog artikelen gelezen? Hoe verhogen we de CTR's? Zo zijn er ontelbaar veel ballen die in de lucht gehouden moeten worden om te zorgen dat je website de gestelde doelen behaalt. Saillant detail is dat veel voor de hand liggende, en soms vitale, aandachtspunten verstoken blijven van de noodzakelijke en periodieke aandacht TLC.

Er worden elke dag talloze websites slachtoffer van hackers en malware. Om hier een beetje perspectief aan te geven; er wordt geschat dat alle Wordpress websites bij elkaar ongeveer 80.000 keer onder vuur worden genomen, per minuut... Maar waarom is uw website interessant voor hackers en, nog belangrijker, hoe houd u uw Joomla, Wordpress of Magento website veilig?

PHPMailer Beveiligingslek - Joomla, Wordpress, Drupal

Onlangs is een kwetsbaarheid ontdekt in PHPMailer die gevolgen heeft voor zowel Joomla, Wordpress als Drupal gebruikers. Welke risico's loopt uw website en hoe beschermt u uw website? Dit moeten Joomla en Wordpress gebruikers weten over de PHPMailer beveiliginslekken.

We krijgen vaak de vraag wat de kans is dat een website wordt gehackt of misbruikt indien deze niet wordt onderhouden. Aan de hand van een recente Joomla! update leggen we uit hoe hackers te werken gaan en hoe snel uw site gevaar loopt bij het niet upgraden naar de laatste versie.

Joomla Updates, Beveiliging en Backups

Joomla! en andere Content Management Systemen geven gebruikers een hoge mate van gemak en flexibiliteit. Het onderhouden, beveiligen en veiligstellen is echter vaak een ondergeschoven kindje. Waarom is het updaten van Joomla! belangrijk en hoe doet u dit?

Helix 2 template buttons werken niet

Voor veel gebruikers is Helix een interessant framework. Door de flexibiliteit in template opbouw kan er snel geschakeld worden tussen verschillende layouts. Er kan echter een probleem ontstaan waardoor het opslaan van het template niet meer werkt. Geen nood, zo lost u dat op...

Joomla: meertalige 404-pagina maken

Joomla heeft in de basis geen 404 pagina die makkelijk aangemaakt danwel aangepast kan worden. Laat staan het maken van een meertalige 404 pagina. Hoog tijd dat we onze eigen "best-practice" hierin delen.