Zelf Magento patches installeren

Zodra nieuwe patches, of updates, voor uw Magento webshop beschikbaar komen is het zaak deze zo snel als mogelijk te installeren. Doorgaans is het verstandig hier een Magento ontwikkelaar bij te betrekken. Voor kleinere webshops en de handig doe-het-zelfer is dit echter prima zelf te doen.

Het belang van Magento patches

Magento brengt geregeld updates uit die de veiligheid en functionaliteit van het CMS verbeteren of aanpassen. Is het belangrijk om deze patches te installeren en welke rol spelen deze aanpassingen van het CMS in het veilig houden van uw webshop en haar gebruikers? In dit artikel gaan we daar verder op in.

25+ Redenen om uw webshop niet te vertrouwen

Een belangrijke reden waarom klanten uw klant zijn is het vertrouwen wat ze hebben in uw bedrijf. Een goede verkoper kan dit beeld bij u klanten schetsen, maar hoe zit het met uw webshop? Welke elementen zorgen voor vertrouwen en welke elementen zorgen ervoor dat klanten uw webshop links laten liggen?

Magento Pre Launch Checklist

Wanneer uw webshop "ontwerp-technisch" goed in elkaar zit en is voorzien van de producten die u gaat verkopen is het tijd voor "Go-Live"!