Joomla 3.9.6 Security Update

Joomla 3.9.6 is wederom een security release en bevat daarnaast de nodige bugfixes. In totaal bevat deze update welgeteld één opgelost security probleem en ruim 20 bugfixes.

Joomla 3.9.5 Security Update

Met Joomla 3.9.5 worden verschillende security en bugfixes geïntroduceerd. Twee van de drie beveiligingsupdates hebben daarbij een middelhoge tot hoge priorteit en het advies is daarom z.s.m. te updaten.

Joomla 3.9.4 Security Update

Slechts een maand na de laatste update heeft Joomla versie 3.9.4 uitgebracht. Deze update brengt opnieuw verschillende veiligheidsaanpassingen alsmede diverse bugfixes met zich mee.

Joomla 3.9.3 Security Update

Joomla 3.9.3 is een combinatie van verschillende veiligheidsupdates en bugfixes. In totaal introduceert deze versie bijna 40 updates die uw website zowel veiliger als beter maken.

Joomla 3.9.2 Security Update

Joomla 3.9.2 is een zogenaamde "security" update en adresseert in totaal 4 aanpassingen die betrekking hebben op de veiligheid van het Joomla CMS. Daarnaast bevat Joomla 3.9.2 verschillende wijzigingen en aanpassingen die het gebruik van het CMS ten goede komen.

Joomla 3.9.1 Bugfix Update

Joomla 3.9.1 adresseert verschillende bugfixes en verbeteringen van aan het Joomla CMS. Deze update bevat geen wijzigingen t.b.v. de veiligheid van je website en wordt daarom als "Bugfix update" aangeduid.

Joomla 3.9

Joomla 3.9 is versie die specifieke functionaliteit biedt om te kunnen voldoen aan de nieuwe AVG / GDPR wetgeving. Niet gek dat Joomla deze versie bestempeld als dé "Privacy Tool Suite". Ruim 250 verbeteringen van het CMS en de nodige nieuwe features!

Joomla 3.8.13 Security Update

Joomla 3.8.13 introduceert 5 veiligheidsupdates in het CMS. De zwakheden die deze release dicht zijn niet direct een gevaar voor de veiligheid van uw website en worden daarom als "lage prioriteit" bestempeld. We bespreken in dit artikel de details van deze update.

Joomla 3.8.12 Security Update

Joomla 3.8.12 is een combinatie van veiligheidsupdates en bug fixes. In totaal gaat het om 30 updates aan het CMS inclusief drie aanpassingen uit veiligheidsoverwegingen.  In dit artikel de belangrijkste wijzigingen en ons advies omtrent het uitvoeren van de update.